Pagina : Woning C.

Woning C.

Totaal verbouwing met oog op de toekomst. Deze woning die gebouwd werd in de jaren 60, werd volledig aangepast met het oog op levenslang wonen. De binnenmuren werden gesloopt, de oude vloerplaat ging er uit en er werden nieuwe gevelopeningen gemaakt om de tuin als het ware in de woning te brengen. We besteedden zeer veel aandacht aan isolatie, luchtdichtheid en hernieuwbare energie. De gesofisticeerde elektriciteits-, verwarmings- en ventilatietechnieken zorgen voor een optimaal woonfcomfort en maakt deze woning in één klap zeer vooruitstrevend. De combinatie van ver doorgedreven technische aspecten en het interieur met zeer veel architecturale details was een uitdaging die ons perfect op het lijf geschreven stond.

 

  • Date : 2017
  • Client : Familie A
  • Status : Afgewerkt
  • Location : Sint-Martens-Latem
  • Photography : Luc Roymans
  • Architect : Studio Haan * Natalie Allaert en Hannes Oppeel - Gent